loader image

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

1. To Dimitria Language School αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια, κατ’ εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας.

2. Κατά την πλοήγηση των χρηστών στις σελίδες του e-shop και προκειμένου να γίνει παραγγελία μιας ή περισσότερες από τις υπηρεσίες του Dimitria Language School, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας με τους πελάτες για ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ζητείται καταχώρηση στοιχείων που αφορούν στον χρήστη (όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.).

3. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail που δηλώνει η οποία βρίσκεται υπό τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό του, του Dimitria Language School μη ευθυνόμενου για οποιαδήποτε ζημία από τυχόν πρόσβαση τρίτου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του πελάτη. Διευκρινίζεται ότι το e-shop δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συνδρομητών του. Ως εκ τούτου, τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του e-shop, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

4. Το e-shop ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται για όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια παραγγελία και αυτά διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής του σχέσης.

5. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο e-shop χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το Dimitria Language School ή συνεργαζόμενες με αυτόν επιχειρήσεις (Συνεργαζόμενη Τράπεζα), με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγής του πελάτη μέσω του dimitrialanguageschools.gr